csapatunk…

BILINOVICS-SIPOS JUDIT

judit

Alapító, marketinges közgazdászként teljes odaadással támogatom ügyfeleink előrejutását. Célom, hogy partnereink kezébe olyan eszköztárat adjak, ami hosszú távon biztosítja a kívánt cél elérését.
Stratégiai szemléletmódom és kreatív problémamegoldó képességem megkíméli ügyfeleinket a felesleges pénzkidobástól, amit azután közös erővel az iroda, vagy az ügyfélfogadótér kialakítására fordíthatunk.

PETRIK ÁDÁM

adam

Alapító, grafikus vagyok. Kreatív vezetőként biztosítom a grafikai munkák magas színvonalát, a kivitelezés minőségét. Ügyfeleink elégedettségét a szaktudásom, egyedi gondolkodásmódom és kreativitásom garantálja.
Hitvallásom: Kávé+hajnali ihlet=tökéletes munka.
Kedvenc mondatom: Nem az ár határozza meg a minőséget!

MILVIUS ERNA

erna

Projekt managerként mérnöki pontossággal tartom a kezemben a folyamatokat. Ügyfeleink nyugodtan alszanak, mivel irányításom alatt a precíz és minőségi munkavégzés biztosított. Rugalmasan és hatékonyan oldom meg ügyfeleink problémáját, ami nagyban elősegíti a sikeres közös projekteket. Eddigi tapasztalatunk azt mutatja, hogy ügyfeleink kéréseit könnyűszerrel teljesítem, mert szeretem a kihívásokat!

GŐZ ZOLTÁN

zoli

Grafikus, webdesigner vagyok, aki az elképzeléseket professzionálisan formába önti. Szakmai ismereteim folyamatosan bővítem, a trendet követem, hogy biztosíthassam a kitűzött marketing cél elérését offline és online területen egyaránt. Ügyfeleink szeretik a rugalmasságom, a kollégáim pedig a 3in1 kávét, amit nagy ritkán főzök.